Під будівлею ДБР сталися сутички

Під будівлею ДБР сталися сутички

Сьогодні, 24 січня, під будівлю ДБР на вулиці Симона Петлюри, 15, проходить акція проти призначення на посаду першого заступника Директора Державного бюро розслідування адвоката Януковича Олександра Бабікова. Родини Героїв Небесної Сотні, постраждалі та учасники Революції Гідності обурені призначенням Бабікова.

 

“Ми вбачаємо в цьому призначенні переоцінку Революції Гідності, спаплюження пам’яті Героїв, які віддали своє життя за цивілізаційний вибір української нації”, – йдеться у заяві протестувальників.

На захід прийшли дві особи і почали вигукувати гасла проти колишнього президента України Петра Порошенко. Правоохоронці силою вивели цих осіб з площі під будівлею ДБР. Місце мали невеликі заворушення.

Next Post

КМДА дозволила метрополітену збудувати прямий вихід до ВДНГ

Пт Січ 24 , 2020
Вихід із метро примикатиме до підземного переходу через проспект Глушкова. Департамент містобудування та архітектури КМДА видав містобудівні умови та обмеження на спорудження виходу зі станції метро «Виставковий центр» до ВДНГ. Планують збудувати вихід, який примикатиме до підземного переходу через проспект Глушкова. Видані МУО зобов’язують облаштувати новий вихід пандусами, зручними сходами та поручнями. […]

Можливо ви пропустили?