The Times присвятив статтю 52-річній киянці, яка озброїлася карабіном для захисту України

жінка

Британська газета The Times опублікувала статтю про киянку Мар’яну Жагло, яка готова дати відсіч російській агресії. 52-річна мати трьох дітей придбала мисливський карабін Zbroyar Z-15 та пройшла курси снайперів.

Публікація викликала широкий резонанс в соцмережах й навіть змусила реагувати російський МЗС.

За словами Мар’яни Жагло, нині вона зробила все, що в її силах, для захисту країни. Зокрема, жінка вже вступила до лав територіальної оборони, йдеться у статті британського видання.

Як мати я не хочу, щоб мої діти успадкували проблеми України або щоб ці загрози перейшли до них. Краще мені зайнятися цим зараз. Якщо дійде до того, то боротимемося за Київ; ми боротимемося, щоб захистити наше місто. Якщо буде необхідність почати стрілянину, то я почну стріляти”, – розповіла киянка.

Вона наголосила, що ніколи не цікавилася ні полюванням, ні зброєю, а гвинтівку вирішила купити після того, як нависла загроза вторгнення російських військ.

 

Next Post

На Київщині першокласник повідомив про "замінування" приватної школи

Ср Січ 26 , 2022
26 січня, близько 10.30 до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Нові Петрівці Вишгородського району заміновано приватну школу. Про це повідомила поліція Київської області у Фейсбуці. До навчального закладу одразу прибули  патрульні, інспектори ювенальної превенції, слідчо-оперативна група Вишгородського РУП, кінологи та вибухотехніки. Правоохоронці евакуювали 113 дітей та 22 людини персоналу. […]
Мінування

Можливо ви пропустили?