У Києві суд виправдав догхантера Святогора

Святогор

Київський апеляційний суд залишив незмінним рішення суду першої інстанції, який виправдав Олексія Святогора, підозрюваного у жорстокому поводженні з тваринами.

Його звинувачували за частинами 2 та 3 статті 300 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення чи розповсюдження творів, які пропагують культ насильства та жорстокості).

Суд ухвалив виправдати Святогора “у зв’язку з недоведеністю, що у діях обвинуваченого є склад кримінальних правопорушень”.

Суддя у рішенні зазначив, що репліки догхантера, які пропагують культ насильства та жорстокості щодо безпритульних тварин, є “усними творами”. А за це у статтях, за якими його звинувачують, кримінальної відповідальності не передбачено.

Next Post

У бориспільському аеропорту депутата не пустили на літак без сертифіката про вакцинацію

Вт Лис 30 , 2021
У “Борисполі” депутат Київради затіяв скандал, бо його не пустили на борт авіалайнера. В епіцентрі конфліктної історії опинився депутат Київради Михайло Ковальчук, якого не пустили на борт без COVID-сертифікату. Дкпутат намагався потрапити на рейс компанії Lufthansa. Але без сертифікату про вакцинацію або негативний ПЛР-тест його не пропустили. Обурений депутат назвав […]
Бориспіль

Можливо ви пропустили?