Міст Метро відремонтують у 2018 році

КК “Київавтодор” має намір відремонтувати міст Метро у 2018 році.

Про це на брифінгу 7 серпня заявив гендиректор корпорації Олександр Густєлєв.

“Міст через Русанівську протоку, що є продовженням мосту Метро, буде ремонтуватися навесні майбутнього року. До речі, буде ремонтуватися паралельно із самим мостом Метро, для того, щоб не навантажувати один і той же напрямок постійно”, – сказав Густєлєв.

Він додав, що на сьогодні у Києві є 170 штучних споруд (мостів, естакад, шляхопроводів), переважна більшість з яких потребує капремонту.

“Більшість з них, більше 85%, побудовані у 60-80 роки, відповідно на сьогодні визначений стан кожної споруди відповідно до державних будівельних норм. І ми сьогодні відпрацьовуємо ситуацію по ступеню їх стану”, – сказав чиновник.

Він додав, що серед об’єктів, які потребують термінового ремонту, –  шляхопровід на перетині проспекту Комарова і Вацлава Гавела, де уже розпочато ремонт.

А також штучні споруди на перетині Гната Юри і Леся Курбса та шляхопровід на вулиці Алма-Атинській разом з трамвайними коліями, які розпочнуть ремонтувати цього року.


Українська правда. Київ

Next Post

Київавтодор обіцяє відремонтувати 300 км доріг

Вт Сер 8 , 2017
КК “Київавтодор” має намір відремонтувати 300 км доріг загального користування, внутрішньоквартальних проїздів та прибудинкових територій до кінця року.  Про це на брифінгу 7 серпнязаявив гендиректор корпорації Олександр Густєлєв. “У 2016 році 200 кілометрів було відремонтовано. Мова йде про вулично-дорожню мережу, внутрішньоквартальні проїзди та прибудинкові території. На цей рік мета – виконати […]
Ремонт улиц Киева

Можливо ви пропустили?