Під дорожнім полотном мосту Патона можливе протікання води

Ремонтні бригади проводять випробування

У Києві до 16 липня триватимуть випробування теплових мереж житлових масивів Русанівка та Березняки: енергетики, зокрема, тестуватимуть тепломережу під дорожнім полотном мосту Патона, через що можливе протікання води.

Про це повідомляє КП «Київтеплоенерго».

«Київтеплоенерго» заздалегідь попереджає, що під час планового тестування можуть виникати пошкодження і пов’язані з цим витоки або так звані «водоспади», — попередили комунальники.

Вони нагадали, що магістральні трубопроводи під мостом Потона мають діаметр 600 мм і були прокладені у далекому вже 1962 році, тому мають бути ретельно перевірені до початку опалювального сезону. Адже пошкодження, які можуть виникнути під час збільшення тиску в тепломережах, легше і безпечніше усунути в теплу пору року.

Next Post

Чому Київ тоне під час зливи?

Пт Лип 5 , 2024
Дороги перетворюються на річки, низини на справжні озера, автівки на плаваючі транспортні засоби, а люки на гейзери. Саме такою картиною супроводжується ледь не кожна злива в Києві. Заливає подекуди навіть магазини та станції метро. Чому в негоду Київ перетворюється на Венецію? Хто за це відповідальний? Та чи реально вирішити цю […]
Потоп в Києві

Можливо ви пропустили?