“Шулявка” стане зручнішою для незрячих людей

Шулявка метро

Роботи з оновлення станції будуть проводитись вночі, щоб не заважати пасажирам. 

Про це розповіла заступниця начальника Київського метрополітену Наталія Макогон в ефірі програми «Київ News Room» телеканалу «Київ».

За її словами, на «Шулявській» облаштують тактильні смуги, встановлять збільшені таблички зі схемою метрополітену, сучасні електрогодинники та вказівники зі шрифтами Брайля.

Також на станції замінять вхідні групи дверей на більш широкі для вільного доступу людей на візках або пасажирів з дитячими візками. Також будуть встановлені тактильні смуги на платформі станції та у вестибюлі станції. Навігацію теж адаптують для людей маломобільних категорій, особливо, з порушенням зору.

Раніше ми повідомляли, що у Києві встановили першу лавку з переробленого пластику.

Next Post

В Укрзалізниці планують перефарбувати вагони

Нд Лис 29 , 2020
“Укрзалізниця” продовжує ремонт парку вагонів. На данний момент  встановлено камери, замінено поручні, облаштовано полички для мобільних телефонів та USB-розеток. Про це повідомив Голова правління “Укрзалізниці” Володимир Жмак на своїй Facebook сторінці. Також чоловік розповів, що після консультацій з провідниками, було вирішено змінити колір вагонів, а саме замість світлого тону використати […]
Укралізниця

Можливо ви пропустили?