У Києві обстріляли Range Rover і вбили 3-річну дитину депутата Соболєва

1 грудня в центрі Києва на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської вистрілили в автомобіль Range Rover. В результаті обстрілу загинула трирічна дитина. У столиці ввели оперативний план «Сирена» з пошуку автомобілів, на яких можуть пересуватися злочинці.
За кермом був депутат Київської обласної адміністрації В’ячеслав Соболєв.
В’ячеслав Соболєв – український економіст та підприємець. Засновник мережі супермаркетів «Обжора». У 2015 році був обраний депутатом обласної ради від Блоку Петра Порошенка. Член комісії з питань бюджету і фінансів.
Проти депутата багато років ведеться компанія по його дискредитації. Магазини Соболєва продовжують працювати на окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях. Під рестораном Маріо, власником якого він був, проходили мітинги.
У поліції розповіли, що це був замах на В’ячеслава.

Next Post

На Позняках розгромили піцерію Mister Cat

Пн Гру 2 , 2019
Увечері в неділю, 1 грудня, біля метро «Позняки» на вулиці Срібнокільській невідомі атакували піцерію Mister Cat. Про це пише «Київ оперативний». «Близько 10 осіб зайшли всередину, почали конфліктувати з відвідувачами, потім переключилися на персонал. Почалася масова бійка. Але і цим не закінчилося – після бійки молоді автомобілем рознесли вхідні двері […]

Можливо ви пропустили?