Через грип в Києві в 59 школах ввели карантин

Сьомий тиждень 2019 року принесла до Києва падіння числа захворілих на грип. Причому це одночасно стосується як дорослих, так і дітей. Однак частина шкіл столиці як і раніше закриті на карантин.

Це дозволяє кількістю хворих на грип перебувати майже на 50% нижче епідеміологічного порогу. Про це Інформатор дізнався з повідомлення прес-служби КМДА.

Так, в Києві зареєстрували 13 тисяч 014 хворих на ГРВІ та грип, а це більш ніж на тисячу людей менше, ніж тижнем раніше. При цьому менше хворіти стали як діти, так і дорослі. Так, за сім днів дітей захворіло на 7,6% менше (8 072), а дорослих – відразу на 9% менше (4 942 особи), ніж на минулому тижні. Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник також зазначив, що з усієї кількості хворих госпіталізували 105 осіб, з них 85 – діти.

Також Микола Поворозник зазначив, що за цей період зменшилася і кількість хворих школярів. За сьомий тиждень було зафіксовано 3 583 випадки захворювання серед учнів шкіл (на 456 випадків менше, ніж у попередні сім днів). Всього з початку епідеміологічного сезону щеплення проти грипу собі зробили 34 957 осіб, з них 9 270 – це діти.

 

Next Post

Тюрма на Лук`янівці: 150 років страждань

Вт Лют 19 , 2019
Київ – це місто, де майже кожен старовинний будинок має свою історію. Вікові стіни багатьох з них були свідками як страшних трагедій, так і нестримного щастя. Проте, певно, справжнім рекордсменом за кількістю драматичних подій є Лук’янівський тюремний замок, або, як його називають зараз, СІЗО № 13. Зараз слідчий ізолятор ховається у дворах Лук’янівки. Проте в середини XIX сторіччя, коли […]
Лукьяновское СИЗО

Можливо ви пропустили?