Київський шкуродер напав на дружину і дитину

Столичний шкуродер, який раніше жорстоко вбив собаку, на цей раз познущався над своїми дружиною і дитиною.

Про це у своєму Facebook повідомила зоозахисниця Євгенія Прокопенко.

За її словами, інцидент стався 20 січня в Києві.

«Подзвонила ридаюча Алена, що її чоловік Кобзар Юрій Сергійович 09.05.1982, обчислив де вона зараз живе, ховаючись від нього, напав – побив її, зламав коляску і викинув з неї півторарічну дитину, поруч друга дитина чотирирічний все це бачить … Альону відбили перехожі , які розмовляли зі мною по телефону бо у Олени була просто істерика. Швидка. Поліція », – повідомила Прокопенко.

«Чоловік втік. Тобто ублюдок, який убив собаку і не мучиться докором сумління, який не вперше нападає на дружину, ніяк не може втихомиритись! », – зазначила зоозахисниця.

Прокопенко також заявила, що було написано заяву в поліцію про нанесення тілесних ушкоджень і були зняті побої.

«Написано заяву, зняті побої. З 11-го січня набув чинності закон про домашнє насильство. Хто не знає – тепер немає для таких орлів безкарності, навіть за психологічний тиск, не те, що за побої », – підсумувала вона в своєму Facebook.

Джерело: Інформатор

 

Next Post

Грип в Україні: у Києві запровадили карантин у 25 школах

Ср Січ 23 , 2019
У Києві через грип та ГРВІ повністю призупинили навчальний процес в 11 школах і частково – у 14.  Загалом, як повідомили у КМДА, за 3-й тиждень 2019 року медики зафіксували 14 653 хворих на грип та ГРВІ (за попередній тиждень захворіло 13 067). До лікарень за минулий тиждень госпіталізовано 162 […]
Школа

Можливо ви пропустили?