Представлені чотири варіанти об’їзної дороги навколо Борисполя

В «Укравтодорі» почали розглядати оптимальний варіант з будівництва нової об’їзної дороги навколо Борисполя. Держагентство вибирає між чотирма можливостями – між двома південними і двома північними шляхами. Найкоротший з них – 18 км, а найдовший – 26 км, повідомляє держагентство на своїй сторінці в Facebook.

Після того, як «Укравтодор», з огляду на економічні, соціальні та екологічні фактори, визначиться з місцем будівництва магістралі, за справу візьметься консалтингова компанія, яка повинна буде підготувати техніко-економічне обґрунтування (ТЕО). Сама ж підготовка ТЕО фінансується Світовим банком. Як прописано в контракті, відповідна документація повинна бути готова до грудня 2019 року.

Нова магістраль матиме категорію 1а. Це означає, що на ній будуть чотири смуги руху, а максимальна швидкість становитиме 130 км / год. Розділювальна смуга буде шириною в 6 м. Об’їзна дорога повинна забезпечити проїзд автомобілів без в’їзду в саме місто по трасі М-03, а також проїзд автомобілів з боку Києва в напрямку траси Н-08 Бориспіль-Запоріжжя-Маріуполь і траси Т-10-18 .

Next Post

У столичному метрополітені з'являться аптечки і дефібрилятори

Чт Чер 13 , 2019
У 2020 році на 19 станціях київського метро з’являться автоматичні дефібрилятори і сучасні аптечки. Про це повідомила одна з учасниць ініціативи “РеаніМетро” Кіра Нечай. Відомо, що волонтери, які займалися цим проектом, подавали в “Громадський бюджет” окремі заявки по кожній станції. Всі вони набрали необхідні 10 тисяч голосів. “Ми розраховували, що […]

Можливо ви пропустили?