Активісти кличуть на протест проти телемосту між “Россия24” і NewsOne

Під будівлею телеканалу з медіа-групи кума Путіна Віктора Медведчука NewsOne активісти будуть протестувати проти телемосту з російськими пропагандистами з телеканалу “Россия24”.

Про це написав куратор TEDxKyiv Владислав Грезев у Facebook.

“12-го числа, кажуть, буде телеміст між пропагандистами з Росії і пропагандистами з NewsOne. Кажуть, розмова буде між звичайними людьми. Особисто я збираюся йти. Адреса – вул. Польова, 21 Можливо, навіть заздалегідь прийду. І друзів збираюся взяти” , – написав мрій.

“Такий помпезний телеміст, як його анонсував пропагандист Кісельов, на чиїх руках кров невинних, – повинен яскравим бути. Тому відчуваю свою відповідальність за яскравість таких проектів. Хто хоче – приєднуйтесь. Йдемо на телеміст”, – закликав він, додавши посилання на організацію події в facebook, яке має відбутися 8 липня.

Next Post

Україну чекає різке похолодання

Пн Лип 8 , 2019
Цього тижня, 8-14 липня, очікується значне похолодання, яке буде поступово збільшуватися з понеділка і посилиться до вихідних. Всією країною будуть зливи, грози та шквальний вітер. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook. “Якщо вам було холоднувато минулого тижня, то це вам здавалося. Бо наступного тижня у більшості […]
Погода

Можливо ви пропустили?