Вибух на Позняках: в трагедії звинувачують 5 співробітнків “Київгаз”

Дім на Позняках

З’явилася інформація про підозрюваних, яких звинувачують у вибуху газу на Позняках. Трагедія сталася в липні минулого року в будинку на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5. Через десять місяців про підозру повідомили п’яти газовикам.

Інформація з’явилася на сайті Офісу Генерального прокурора України. Вибух в будинку стався 21 червня 2020 року і з тих пір триває з’ясування причин і пошук винних.

За наявною інформацією, винуватцями трагедії могли стати п’ятеро працівників “Київгазу”. У їх числі – перший заступник голови правління, три інженера Управління експлуатації газового господарства та начальник служби охорони праці. Всіх співробітників звинуватили в порушенні правил безпеки, що стало причиною загибелі людей.

За результатами експертизи з’ясувалося, що порушення були допущені під час повірки лічильників газу. У підсумку, недбале ставлення до правил безпеки призвело до вибуху газу в будинку, через якого п’ятеро людей загинули і троє травмувалися.

Більш того, жителям будинку, які були змушені покинути свої квартири, було завдано матеріальної шкоди на загальну суму 53 мільйони гривень. Також оголошено про підозру ще одній особі, яка виїхала до Луганської області в серпні 2020 року і з тих пір там знаходиться.

 

Next Post

Как организовать путешествие, что нужно знать, отправляясь в загрантур, советы начинающим путешественникам

Ср Тра 12 , 2021
Путешествие по всем правилам: инструкция для новичка Решили отправиться в путешествие и не знаете, с чего начать? Мы расскажем, где приобрести путевку, какие вещи упаковать в чемодан и как составить план путешествия. Если вы никогда не выезжали за пределы страны, уверены, что наши советы будут вам полезны. Покупка тура Опытные […]

Можливо ви пропустили?