У Києві екс-співробітницю відділення “Укрпошти” підозрюють у розкраданні марок на 800 тисяч гривень

марки

Дарницькою окружною прокуратурою Києва повідомлено про підозру колишній заступниці начальника одного із столичних відділень АТ “Укрпошта”. Колишню співробітницю “Укрпошти” підозрюють у наданні поштових марок на загальну суму близько 800 тис. гривень.

Про це  стало відомо із повідомлення прес-служби Київської міської прокуратури.

“Посадовець у період з липня по серпень 2019 року, виконуючи обов’язки начальника відділення поштового зв’язку, привласнив знаки поштової оплати (поштові марки), що належать АТ “Укрпошта”, на загальну суму близько 800 тис. гривень”, – сказано у повідомленні.

Зазнчається, що цим майном підозрювана надалі розпорядилася на свій розсуд.

Дарницькою окружною прокуратурою Києва колишній заступниці начальника відділення АТ “Укрпошта” повідомлено про підозру у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, у особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

Слідчі дії з кримінального провадження тривають.

Next Post

Як працюватиме київський метрополітен в разі нападу Росії

Сб Січ 29 , 2022
Інформацію про порядок роботи найбільшого київського бомбосховища розповіла заступниця начальника метро Наталки Макогон в етері “Українського радіо”. За словами чиновниці, метро є об’єктом цивільного захисту, оскільки перші станції були запущені під час “холодної війни”. Персонал та служби регулярно проводять тренування, а інфраструктура підземки перебуває в стані постійної готовності. Вона зазначила, […]

Можливо ви пропустили?