В Києві жінка планувала стрибнути з 12 поверху разом з маленьким сином

самогубця

У Дарницькому районі Києва жінка зачинилася у квартирі та погрожувала скоїти самогубство разом з дитиною, вистрибнувши з 12 поверху. Рятувальна операція тривала понад годину.

Подія сталася ввечері 26 січня, інформує пресслужба Поліції Києва.

До правоохоронців звернулись громадянка та повідомила, що її донька з малолітнім онуком зачинилась у квартирі та погрожувала скоїти самогубство разом з дитиною.

Я телефоном розмовляв з жінкою, аби у цей час рятувальники встигли спуститись з квартири поверхом вище. Я постійно відвертав жінку різними питаннями та цікавився, де її син… Працівники ДСНС спустились з 13 поверху а рятувальники, які були біля квартири, одразу зламали двері та зайшли до оселі. Ми виявили жінку на балконі та миттєво затягли її всередину, а 3-річного хлопчика заспокоїли, оглянули та передали бабусі“, – розповів т.в.о. начальника Дарницького управління поліції Олександр Савчук.

32-річну уродженку Кропивницького, яка погрожувала самогубством, затримали. Розпочато кримінальне провадження за статтею про замах на умисне вбивство малолітньої дитини. Жінці загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або довічне позбавлення волі.

Next Post

У Києві вулицю Єрмака можуть перейменувати на вулицю Черчилля

Чт Січ 27 , 2022
На сайті Київради зареєстрували петицію про перейменування вулиці Єрмака у вулицю сера Вінстона Черчилля. У Києві вулицю Єрмака хочуть перейменувати на честь британського прем’єр-міністра сера Вінстона Черчилля. Про це свідчать дані на сайті петицій Київської міськради. Автор звернення Віктор Трегубов, зазначив, що вулиця в Оболонському районі, яка пролягає від проспекту Степана Бандери […]
Черчилля

Можливо ви пропустили?