У Києві власник 5-кімнатного житла зробив з нього 7 “смарт-квартир”

Данченко 28б.

У Києві власник житла площею 130 квадратних метрів (5 кімнат) вирішив влаштувати бізнес і зробив з нього сім смарт-квартир. 

Дворівнева квартира на дев’ятому поверсі площею 130 квадратних метрів розташована в багатоповерховому ЖК на вулиці Данченка 28б. Власник вирішив зробити з неї 7 маленьких квартир і навіть виставив їх на продаж. За одне житло він просить 57 тисяч доларів.

Сусіди знизу такому рішенню чоловіки зовсім не раді, адже їх почали затоплювати зверху. Справа в тому, що в кожній квартирі тепер окремий санвузол, а така споруда – незаконна. Людей знизу просто заливає.

Відзначається, що за планом поверхів над сусідом знизу повинна бути дворівнева п’ятикімнатна квартира під номером 188. А за даними реєстру нерухомого майна: тут вже сім окремих квартир- 188 а, б, в і так далі.

Мешканці будинку зібралися з протестом проти такого хитрого рішення. Як виявилося, офіційно власник дворівневої квартири – товариство з обмеженою відповідальністю.  Квартиру-“рукавичку” вже виставили на продаж, так зване смарт-житло площею 26 квадратних метро господар оцінив у 57 тисяч доларів. Після протесту мешканців будинку квартири з продажу прибрали.

 

Next Post

У Києві поліцейські затримали педофіла, що знімав пасинка у порно

Ср Вер 1 , 2021
В Києві затримали чоловіка за створення дитячої порнографії та насильство стосовно дитини. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури. Київські правоохоронні органи за підтримки Європолу знайшли серію медіафайлів з дитячою порнографією за участю малолітнього хлопчика. За даними Європолу, контент створювався в Україні. “Встановлено, що з 2018 по 2021 рік 28-річний мешканець Полтавщини […]
педофіл

Можливо ви пропустили?