Київ розірвав договори з приватними перевізниками на 21 маршруті

Маршрутка

Київ розірвав договори на 21 автобусному маршруті, понад 170 маршруток приберуть з вулиць міста через підроблення документів.

На відповідні маршрути направлять компенсаторні сили комунального Київпастрансу та інших перевізників, заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов. Також, за його словами, місто готується до «певної бурхливої реакції» з боку перевізників.

Рішення про розірвання договорів прийняли 6 жовтня за результатами проведення аудиту, який все ще триває.

«Перевірка виявила, що на попередні конкурси, заради перемоги в них, цими перевізниками подавалися сфальсифіковані дані. Зокрема, невірно вказувалися державні номери і пасажиромісткість автобусів, період оновлення автобусного парку та інформація з екологічності машин. Також на конкурс заявлялися одні автобуси, а документи підкладали на зовсім інші», – розповів Усов.

Для того, щоб запобігти провокаціям, незаконним силовим діям і не допустити фізичного знищення або викрадення перевізниками-порушниками документів, за якими аудит триває, Комунальна служба перевезень уклала договір з Муніципальною вартою і посилила охорону підприємства.

Next Post

У вагоні метро Києва влаштували "торговий центр"

Вт Жов 12 , 2021
У Київському метро сьогодні, 12 жовтня, провели незвичайний перформанс. У вагоні метро облаштували “торгові відділи” і надавали різні послуги. Прямо в вагоні робили манікюр і стрижки пасажирам. Також тут знаходилися торгові відділи техніки, телефонів, овочів і тд. Про подію розповіла заступник начальника КП “Київський метрополітен” Наталія Макогон. “Концентрат всього, що […]
метро

Можливо ви пропустили?