Активісти “Традиції і Порядку” підтримали киян у боротьбі з компанією “Інтергал-Буд” (ФОТО)

Рух “Традиція і Порядок” підтримав киян, які вимагають від забудовника “Інтергал-Буд” припинити зведення житлового комплексу на столичній ділянці з іншим призначенням.

Активісти разом з мешканцями навідались до незаконної забудови за адресою Кудряшова, 8. Ця ділянка призначена для зведення гуртожитків, але наразі там будується черговий житловий комплекс. Наразі і старі гуртожитки на цьому місці вже встигли знести.

Про це повiдомив сайт IНФОРМАТОР.

Незаконне будівництво ведеться зухвало – відповідно земельного кадастру навіть зараз на території повинні знаходитись гуртожитки. Порушення раніше підтвердили і робітники. Кажуть, мовляв, документи планують переоформити після закінчення будівництва.

Мешканці разом з активістами навідались до офісу компанії “Інтергал-Буд” біля території будівництва та вимагали пояснень від представників забудовника.

“Сподіваємось, після цього ситуація зрушить з мертвого місця й інтереси громадян не будуть закинуті на задній план. Традиція і Порядок завжди виступає за справедливість і не кине напризволяще людей і в цьому випадку”, – зазначили активісти на своїй сторінці у Facebook.

ІНФОРМАТОР вже писав про незаконну забудову на Кудряшова, 8. 28 лютого місцеві мешканці та активісти вже приходили до офісу компанії-забудовника аби поспілкуватися з її керівництвом, однак до протестувальників ніхто з керівництва “Інтергал-Буд” не вийшов.

Фото – Facebook Традиція і порядок

Next Post

У Києві розшукується ветеран АТО

Вт Бер 3 , 2020
У чоловіка сильний посттравматичний стресовий розлад  Києві розшукується ветеран АТО Плиска Іван Іванович, 1959 року народження. Про це написали в групі Київ Оперативний в Facebook, передає Politeka.net. За словами родичів, у чоловіка загострення ПТСР, крім того, він вважає себе нікому не потрібним і навіть зайвим, заважає сім’ї. Прохання до всіх, хто […]

Можливо ви пропустили?