На Оболонський острів побудують два мости, а не один

міст

Оболонський острів з’єднають з парком «Наталка» та Оболонській набережній двома мостовими переходами, один з яких буде використовувати для благоустрою території.

Про це повідомив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА Юрій Тацій.

Він нагадав, що в минулому році мер Києва Віталій Кличко повідомив про будівництво нового пішохідного моста в формі хвилі між Оболонській набережній і островом. Роботи над спорудженням об’єкта вже йдуть.

«А нещодвано містобудівні умови були надані на будівництво ще одного переходу, який буде простягатися з острова до піщаній косі, що знаходиться між затоками Оболонь і Собаче гирло», – розповів Юрій Тацій.

Чиновник пояснив, навіщо потрібна друга об’єкт, враховуючи будівництво пішохідного моста-хвилі. За його словами, нових перехід буде призначатися для потреб благоустрою.

Next Post

«Київпастранс» не забезпечив кондукторів і водіїв спецперепустками на проїзд

Нд Кві 11 , 2021
Працівників наземного громадського транспорту обмежили в користуванні метрополітеном. Кондуктор одного зі столичних тролейбусів поскаржилась пасажирам, що вона та її колеги не отримали спеціальних перепусток для проїзду в громадському транспорті на період карантинних обмежень у Києві. За словами жінки, спецперепустки їм не дали, мають тільки службові посвідчення. На роботу доводиться добиратися  […]
Спецперепустка

Можливо ви пропустили?