Голівудський актор Шон Пенн відвідав Київ

Шон Пенн

Уперше до столиці приїхав американський актор, режисер та продюсер Шон Пенн. Тут він записував інтерв’ю до документального фільму про Україну та побував в центрі Києва, на Алеї Героїв Небесної Сотні.

На цьому пам’ятному місці Шона Пенна зустрів директор Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні — Музею Революції Гідності Ігор Пошивайло.

«Запросив його вдарити у Дзвін Гідності. Володар кількох Оскарів і агностик запитав, а що це означає. Пояснив, що так ми вшановуємо своїх Героїв, засвідчуємо шану і пам’ять про них у день їхнього народження, як от Віталія Васільцова сьогодні. Пан Пенн задумався на мить і вдарив у Дзвін тричі», — розповів він.

За словами Ігоря Пошивайла, актора захоплює відважність борців за свободу, свого часу він відвідав країни «арабської весни», а нині вперше прибув до України аби зняти документальний фільм про Майдан.

«Пообіцяв приїхати на відкриття Національного музею Революції Гідності», — зазначив Пошивайло.

На вуліці Інститутській, де помітили Шона Пенна, актор брав інтерв’ю на місці розстрілів Небесної сотні. У понеділок він записував розмову із ветераном, власником піццерії, Леонідом Остальцевим. Заклад він відкрив, повернувшись з війни. Зараз ресторан став успішною франшизою. «В мене тепер новий друг», — написав Остальцев в Інстаграмі після розмови з Шоном Пенном.

Джерело

Next Post

В Україні збільшили штраф за ухилення від сплати податків

Ср Лис 17 , 2021
Депутати Верховної Ради на засіданні в середу, 17 листопада, прийняли закон про реалізацію окремих положень діяльності Бюро економічної безпеки (№ 3959-1). Як повідомив “Апостроф“, свої голоси за це рішення віддали 296 народних депутатів. Як повідомляється в Telegram-каналі ВР, закон збільшує штраф за ухилення від сплати податків, зборів та платежів до […]
Верховная рада

Можливо ви пропустили?