Біля Василькова побудують центр експлуатації безпілотників Bayraktar

Bairactar

Між Міністерством оборони України та компанією Bayraktar Savunma щодо будівництва та облаштування спільного навчально-випробувального центру, пов’язаного з експлуатацією безпілотних літальних апаратів Bayraktar, –  повідомляє  Міністерство оборони.

Згідно з документом, Bayraktar побудує на землях поблизу Василькова, що належать Міністерству оборони України, центр з обслуговування, поточного ремонту, модернізації безпілотних літальних апаратів компанії.

З української сторони документ підписав міністр оборони Андрій Таран, з турецької — генеральний директор компанії Bayraktar Халук Байрактар.

«Ми чекали на цей момент дуже довго. Це важлива подія для нас. Це реальна підтримка суверенітету й незалежності України», — наголосив Володимир Зеленський після підписання Меморандуму.

Bayraktar планує інвестувати власні кошти у будівництво в Україні заводу з виготовлення безпілотників, де працюватимуть українські фахівці. Це створить нові робочі місця та забезпечить надходження до державного бюджету.

Джерело

Next Post

На полігоні біля Києва, під час навчань загинув 24-річний нацгвардієць

Пт Жов 1 , 2021
На військовому полігоні в Київській області під час навчань загинув 24-річний боєць Національної гвардії Роман Олекса, повідомляє  представник прес-служби прес-офіцер бригади швидкого реагування Нацгвардії Максима Тарана  За його словами, під час проведення навчань на полігоні загинув солдат Роман Олекса, який відпрацьовував польовий рейд. Під час виконання вправ боєць отримав важкі […]

Можливо ви пропустили?