У Києві невдало намагаються продати Sky Towers

Третя спроба продати з аукціону недобудований багатофункціональний бізнес центр Sky Towers на Берестейському проспекті завершилася невдачею.

Про це свідчать дані Системи електронних торгів арештованого майна (СЕТАМ), пише видання Каштан.

Стартова ціна комплексу-хмарочоса становила 1,102 млрд гривень з урахуванням ПДВ. На аукціон зареєструвалося десять учасників, проте жоден із них не зміг сплатити гарантований внесок 55,140 млн грн. Як наслідок,  аукціон  оголошено таким, що не відбувся.

Недобудований комплекс Sky Towers займає площу 0,74 га на перетині Берестейського проспекту та вулиці Борщагівська, поруч із центральним РАГСом. Будівельні роботи на ньому планували  завершити ще  2010 року, однак нині, за оцінкою судового експерта, будівельна готовність об’єкта становить лише 40 відсотків.

Аукціон, який мав відбутися 27 вересня, став уже третьою спробою продати хмарочос-недобуд. У листопаді 2021 року його намагалися реалізувати  за стартовою ціною 7,15 млрд грн, у травні 2023 року – за 5,6 млрд грн.

Sky Towers

Next Post

В Дарницькому районі проводять масштабне утеплення будинків

Ср Жов 2 , 2024
У Дарницькому районі триває активне утеплення будинків до осінньо-зимового періоду. Окрім заходів із забезпечення енергетичної автономності будинків, тут капітально ремонтують зношені покрівлі та мережі, утеплюють торцеві фасади, замінюють старі вікна й двері. Про це написав у Фейсбуку виконувач обов’язки голови РДА Микола Калашник  За його сдловами, перевага надається житловим будинкам, мешканці […]
утеплення будинків

Можливо ви пропустили?