Відновлення міжнародних авіаперевезень: “Бориспіль” планує 15 рейсів в день

Через невеликий попит на квитки компанії можуть скасовувати рейси

З 15 червня Україна відновлює міжнародні пасажирські авіаперевезення. Аеропорт “Бориспіль” планує здійснювати 15 рейсів на день.

Про це заявив директор “Борисполя” Павло Рябікін.

За його словами, великої кількості рейсів цього понеділка не буде.

“З понеділка в плані 15 регулярних рейсів, це згідно заяв компаній. Чи будуть вони виконуватися – сказати складно. Тому що компанії, які почали продаж квитків, бачать не дуже великий попит, і я не можу виключати того, що деякі компанії будуть скасовувати заплановані рейси”, – зазначив Рябікін.

Він також розповів, що більшість запланованих рейсів – внутрішні.

“Основна маса – це внутрішні рейси. Присутня Британія, присутні європейські країни по заздалегідь заявленим рейсам, які мали раніше статус евакуаційних, там, де вже є продажі. По-моєму, Ліван вилітає, Оман. Тобто, це така розкидана географія польотів. І мова йде насамперед про рейси, на які продавалися заздалегідь квитки як на евакуаційні”, – розповів Рябікін.

На даний момент МЗС України і Міністерство інфраструктури оновлюють і готують інформацію щодо країн, які входять у червону, жовту і зелену зону, в залежності від епідситуації в цих країнах.

“Нам доводиться ускладнювати наші процедури. З’являється три нових категорії громадян з різних країн … Буде обмежений допуск проводжаючих і зустрічаючих в будівлю аеровокзалу, будуть використовуватися стійки реєстрації через одну, буде температурний скринінг на вході в термінал”, – додав директор “Борисполя”.

Джерело

Next Post

У столичному парку запрацював світловий пішохідний фонтан

Нд Чер 14 , 2020
У парку Партизанської слави почав працювати новий світловий пішохідний фонтан. Наразі тестують різні програми роботи фонтану. Вода в фонтані рухається у двох напрямках: падає, мов водоспад, з арок та підіймається знизу, утворюючи пішохідний фонтан. Про це повідомив столичний очільник Віталій Кличко. – Серед програм роботи водограю будуть «хвилі», «сходинки» та […]
парк партизанської слави

Можливо ви пропустили?