У Києві на Виноградарі загорівся тролейбус, в якому знаходилися пасажири (ФОТО)

У Києві на Виноградарі загорівся моторний відсік в тролейбусі №28. Водій побачив дим і відразу евакуював близько 40 пасажирів, які перебувають всередині.

Про це повідомляє столичне видання.

За словами водія тролейбуса, він під’їжджав до зупинки «17-й мікрорайон» на проспекті Свободи, коли побачив, що з моторного відсіку почав йти дим. Чоловік оперативно евакуював пасажирів і опустив штанги тролейбуса, щоб не допустити короткого замикання.

Фото – Мирослава Котюга
Фото – Мирослава Котюга

Проїжджали поруч водії зупинялися і допомагали гасити пожежу за допомогою ручних вогнегасників. Всього було витрачено близько 20 штук. Однак повністю ліквідували загоряння прибули на місці події рятувальники ГСЧС. Пожежні встановили, що в задньому лівому відсіку загорівся компресор. В результаті пожежі пошкоджено кузов та лакофарбове покриття громадського транспортного засобу. На щастя, ніхто не постраждав.

Фото – Мирослава Котюга
Фото – Мирослава Котюга

На місці події працювало 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 10 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ГСЧС. Деталі події встановить слідство.

Next Post

Зупинку «Майдан Незалежності» перенесли в інше місце

Пт Жов 18 , 2019
Це зроблено тимчасово заради безпеки киян. Зупинку «Майдан Незалежності» для тролейбусів 6, 16, 18 тимчасово перенесено на 50 м вперед – на вулицю Мала Житомирська. Про це повідомляє Київпастранс у месенджері Telegram. Зупинку перенесли через те, що зранку поліція демонтує на Майдані незаконну забудову. Post Views: 1 170

Можливо ви пропустили?