У будівлі Річкового вокзалу запрацював безкоштовний кінотеатр

У виставковому просторі «Бухта Art Space», яке знаходиться на другому поверсі Річкового вокзалу, відкрився безкоштовний кінотеатр від відеосервісу MEGOGO.

Місткість кінозалу становить 70 місць. Замість звичних крісел в ньому встановили м’які пуфики. Зараз кінотеатр працює по середах, четвергах і неділях, повідомляє “Наш Киев”

Щосереди о 20:00 відвідувачам доступні фільми з сурдоперекладом / субтитрами з каталогу для слабочуючих людей «Дивись як чутно». Серед них – блокбастери, шедеври кіно і фільми, що стали легендарними. Наприклад, вже сьогодні, 12 червня, глядачі зможуть подивитися франко-британський фільм «2 + 1» з Омаром Сі в головній ролі.

У програмі по четвергах о 20:00 – покази фестивальних робіт, короткометражок, арт-хауса, фільмів мовою оригіналу та інше. Також будуть проходити обговорення фільмів з запрошеними експертами. Наприклад, в цей четвер, 14-го червня, буде показаний оскароносний фільм іранського виробництва – «Комівояжер».

За неділею в кінотеатрі будуть представлені різні популярні фільми: зарубіжні хіти «голлівудського» виробництва. Початок сеансу о 20:00.

Крім того, на літній період організатори планують ввести «дитячий день» і показувати анімаційні фільми, мультсеріали. Також в планах – проведення майстер-класів, лекцій і відкритих зустрічей з експертами медіа-, ТВ- і кіноіндустрій.

Next Post

У Києві цілодобово можна отримати допомогу при укусі кліща (перелік адрес)

Ср Чер 12 , 2019
У разі укусу кліща жителі Києва можуть звернутися за допомогою в травмпункти. Вони є в кожному районі столиці і працюють цілодобово. Post Views: 717

Можливо ви пропустили?