Вхід лише за QR-кодами: нові правила на Центральному автовокзалі

автовокзал

З жовтня вихід на платформи на Центральному автовокзалі, розташованому на Деміївській площі, відбувається лише по QR-кодах.

У компанії «Укрпас» запевняють, що тепер нелегальні перевізники та шахраї не зможуть потрапити на платформи Центрального автовокзалу Києва. Принцип роботи як в аеропорту — треба просканувати QR-код і таким чином потрапити на посадку.

“Закриті платформи – це насамперед про безпеку пасажирів.

Тепер нелегальні перевізники та шахраї не зможуть потрапити на платформи Центрального автовокзалу Києва. Принцип роботи як в аеропорту – скануєш QR-код і потрапляєш на посадку” – зазначив директор компанії “Укрпас” Максим Скляренко.

QR-код знаходиться у квитку, який пасажир придбав у касах Центрального автовокзалу Києва або на офіційному сайті автовокзалу. Якщо пасажир придбав квиток в іншому місці, то потрібно обміняти його на QR-код у касах автовокзалу або в адміністратора, який перебуває біля турнікетів.

Next Post

У Києві без електрики залишаться десятки будинків: адреси

Чт Жов 7 , 2021
У четвер, 7 жовтня, в декількох районах Києві заплановані відключення електроенергії через проведення ремонтних робіт і технічного переоснащення. Про це свідчать дані сайту ДТЕК Київські електромережі. Світла не буде в Печерському, Голосіївському, Солом’янському, Дарницькому, Дніпровському і деяких інших районах. Співробітники комунальних служб усунуть дефекти, проведуть капітальний ремонт та технічне переоснащення. Графік відключення […]
Нема світла

Можливо ви пропустили?