Як зорієнтуватись в такому різноманітті труб?

Металеві труби мають напрочуд широку сферу використання. Це дійсно універсальний вид металопродукції. 

Потрібно транспортувати рідкі, або газоподібні речовини, виготовити циліндричні споруди, чи будівельні конструкції? Для всього цього підійдуть труби від ТОВ «МСК»https://mskukraine.com/truby-metallicheskie-stalnie-kupit/.

Однак не можна просто взяти будь-яку металеву трубу і почати використовувати її для своїх цілей. Оскільки, існує широка класифікація цих виробів. 

Труба металева

Класи труб

Труби першого класу зазвичай виготовляють з вуглецевої сталі. Вони використовуються в будівництві, сільському господарстві, промисловості. Всі труби, які зазвичай помітно у місті: водопровідні, газопровідні, опалювальні – теж належать до 1 класу.

Вироби 2 класу використовуються для магістральних трубопроводів. Труби 3 класу підходять для функціонування в устаткуваннях під тиском.  Металеві вироби 4 класу необхідні для використання в бурильних установках і геологорозвідці. 

Конструкційні труби 5 класу затребувані і зварних та розбірних металоконструкціях. Вони використовуються при будівництві автівок, вагонів, створенні мостів, радіовеж.

Спосіб виготовлення

За цим параметром розрізняють труби безшовні та прямошовні 

Безшовні труби мають однорідну структуру та високу міцність.

Прямошовні труби мають один довгий повздовжній шов. Вони широко використовуються як в масштабних проектах наприклад створенні магістрального трубопроводу, так і в будівництві, машинобудуванні. Переваги подібних труб це висока якість, міцність та адекватна ціна.

Будь який тип труб може бути покритий цинковим покриттям. Оцинковані металеві вироби мають підвищену стійкість до корозії. З них виготовляють водопровідні, опалювальні труби.

Як зорієнтуватись в такому різноманітті труб?

В компанії ТОВ «МСК»  працюють висококваліфіковані спеціалісти, які нададуть необхідні консультації. Компанія працює більше 10 років на ринку, має декілька складів на території України. 

В «МСК» завжди ідуть назустріч клієнту. Доступна послуга порізки, рубки та обробки металопрокату. Доставка здійснюється зручним, для клієнта способом. Також доступні різні способи оплати. 

В компанії однаково уважно ставляться як до великих оптових замовників, зокрема, серед клієнтів є «Укроборонпром» та компанії групи «Метінвест», так і до роздрібних клієнтів. 

Тож якщо потрібні металеві труби, то ТОВ «МСК Україна» – це найкращий вибір. 

 

Next Post

П'ять правил, як зберегти здоров'я під час задимлення

Вт Вер 6 , 2022
З ранку 5 вересня столицю вкотре накрило смогом через торф’яні пожежі на Київщині. За даними моніторингу Індексу якості повітря, майже по всьому місту рівень забрудненості характеризується як “нездоровий” та “дуже нездоровий”. Киянам дали поради, як скоротити негативний вплив задимлення на здоров’я та самопочуття. Про це йдеться у матеріалі “Апострофа”. У […]
Задимлення

Можливо ви пропустили?