Пожартував на 6 років: киянину оголосили про підозру за «замінування» вокзалу

Чоловіку, який повідомив про замінування столичного вокзалу, оголосили про підозру. 28-річний киянин вирішив розважитися – повідомив про підготовку вибуху, через що довелося евакуювати понад 2 тисячі пасажирів.

 10.08.2019 чоловік зателефонував на телефон спецлінії «102» та надав неправдиве повідомлення про замінювання залізничного вокзалу в столиці, що за адресою Вокзальна, 1. Правоохоронці та піротехніки, які виїжджали на місце події, жодних вибухових пристроїв чи вибухонебезпечних речовин не знайшли. У ході відпрацювання інформації про вибух правоохоронці евакуювали 2300 пасажирів та 100 осіб персоналу, – пояснили у прес-службі прокуратури міста Києва.

Проведеними першочерговими слідчими діями «мінера» вдалося встановити та затримати. За його словами, він так «пожартував».

Наразі правопорушнику повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 КК України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Джерело

Next Post

На станції метро «Університет» чоловік упав на рейки між вагонами

Ср Сер 14 , 2019
У вівторок, 13 липня, на платформі станції метро «Університет» людина впала між двома вагонами на рейки. Про це повідомляється на сторінці спільноти «Київ оперативний» у Facebook.   Потяг зупинили. Чоловіка дістали живого. Деталі події встановлюються. Post Views: 772

Можливо ви пропустили?