Підпал у Києво-Печерській Лаврі спричинив наркоман-безхатько

Хлопець, який підпалив будівлю на території Києво-Печерської лаври, вибив вікно і кілька днів проживав у приміщенні. Безхатько був під дією наркотичних речовин. 

Про це на брифінгу 15 січня заявив намісник Києво-Печерської лаври митрополит Павло.

“Спочатку нас хотіли звинуватити у всіх смертних гріхах, але наша поліція і архімандрит Зенон, взяли того хлопця, якому 24 роки. Він сам наркоман і в цей час він вколовся і не міг нічого говорити. Потім, коли він прийшов до тями, то сказав, що це він усе зробив”, – пояснив Павло.

Митрополит розповів, що коли було холодно, безхатько з друзями вибив вікно в приміщенні і там жив.

“Щось вони не поділили і він, взявши бензин чи солярку, облив і запалив на другому поверсі”, – додав Павло.

За словами владики, приміщення кілька років не експлуатувалося. До Революції Гідності з комплексу планувалося зробити лікарню за 77 млн грн, але після подій 2014 року, за словами Павла, гроші з банку “Фінанси та кредит” зникли.

Next Post

Адміністративний суд Києва розгляне позов Ігоря Мосійчука щодо міністерських повноважень в Уляни Супрун

Вт Січ 15 , 2019
Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у адміністративній справі за позовом Ігоря Мосійчука до в.о. Міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун щодо відсутності у неї повноважень Міністра. Про це повідомляє прес-служба Окружного адміністративного суду міста Києва. Суд ухвалив здійснювати розгляд за правилами спрощеного позовного провадження і призначив справу до […]

Можливо ви пропустили?