За день в озерах Києва потонуло двоє людей

У неділю, 9 червня, в Дніпровському районі столиці в акваторії озера Райдужне потонув підліток. Трагедія трапилася близько 13:50. В результаті пошуків на відстані 20 метрів від берега на глибині 6 метрів виявили тіло потопельника.

Про це повідомляє прес-служба ГСЧС.

Загиблий – 2003 року народження. Його тіло передали слідчо-оперативній групі. Причину трагедії встановлюють правоохоронні органи.

Вже о 16:57 рятувальникам надійшло нове повідомлення про те, що в Оболонському районі столиці в акваторії озера Вербне потонув юнак. В результаті пошуків, на відстані 30 м від берега на глибині 7 м виявлено тіло чоловіка близько 25-26 років.

Рятувальники вкотре нагадують про необхідність дотримання правил безпечного відпочинку на природі та біля водойм. Не варто втрачати пильність і нехтувати власною безпекою, тому що наслідки можуть бути трагічними.

Next Post

Колишні орендарі кінотеатру «Київ» прокоментували рейдерське захоплення будівлі

Пн Чер 10 , 2019
ТОВ «Культурний центр Кінотеатр Київ», який орендував будівлю кінотеатру з 1999 року, вимагає «чесного суду, а не силового захоплення кінотеатру». У компанії повідомили, що інвентаризацію проводили ще у грудні 2018 року, а усе майно, що залишилось у будівлі, належить «Культурному центру Кінотеатру Київ». «Те, що представники КП «Київкінофільм» називають інвентаризацією, насправді є захопленням […]

Можливо ви пропустили?