У КМДА показали нові паркувальні талони, що відсьогодні увійшли в обіг

Вартість паркувального талона стартує від 315 гривень

З 1 липня у Києві запроваджуються нові правила у паркуванні – столична влада ввела в обіг  паркувальні талони нового зразка.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

Нові паркувальні талони мають інший колір, розташування номерів зон (або кварталу) та додаткову інформацію, а також оновлені ступені захисту – голограму та унікальний для ідентифікації номер.

Придбати талони можна:

  • онлайн із безкоштовною доставкою через сервіс КП «ГІОЦ»;
  • онлайн із безкоштовною доставкою через сервіс Portmone;
  • у кіосках «Союздрук», перелік адрес – за посиланням;
  • безпосередньо в офісі КП «Київтранспарксервіс», телефон для довідок: (044) 383-20-37.

Як повідомляється, новий паркувальний талон на місяць для всіх зон обійдеться власникам автотранспорту у  630 грн, у II та III зоні – 441 грн, у III зоні – 315 грн. Тримісячний абонемент коштуватиме 1465 грн- він дає можливість користуватися будь-яким паркувальним майданчиком підприємства.

Користуватися талоном просто: у вільну графу на лицьовій стороні документу треба вписати  державний номер транспортного засобу та покласти талон у салоні авто на видноті (на панель під лобове скло або скористуватись утримувачем і закріпити на дзеркалі заднього виду).

Next Post

Зеленський звільнив глав п’яти районних адміністрацій Київської області

Пн Лип 1 , 2019
Президент Володимир Зеленський звільнив з посад голів Бородянської, Васильківської, Вишгородської, Обухівської та Поліської районних державних адміністрацій Київської області. Відповідні розпорядження №66/2019-рп – №70/2019-рп опубліковані на сайті глави держави. Президент, зокрема, звільнив Вадима Чередника з посади голови Бородянської районної державної адміністрації; Владислава Одинця — з посади голови Васильківської РДА, Вячеслава Савенка — з посади […]
Володимир Зеленський

Можливо ви пропустили?