За порушення карантинних обмежень поліція закрила один спорткомплекс і два ресторани

В ході перевірок складено адміністративні протоколи та порушено кримінальну справу.

Під час дії карантину вихідного дня один з київських спорткомплексів в порушення карантинних обмежень продовжував роботу. Поліція відкрила кримінальне провадження, повідомляється на сайті.

“Під час рейдів встановлено, що спортивний комплекс в Подільському районі працює в звичайному режимі. Поліцейські попередили адміністрацію про адміністративну та кримінальну відповідальність, однак у відповідь почули відмову припинити роботу і впустити поліцейських в приміщення”, – йдеться в повідомленні.

В результаті складено адміністративний протокол за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 325 Кримінального кодексу України. Зараз спорткомплекс закритий.

Також повідомляється, що в ході перевірок правоохоронці встановили порушення карантинних обмежень в двох столичних ресторанах. Поліцейські припинили роботу закладів, вивели всіх відвідувачів і склали адміністративні протоколи за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше ми повідомляли, що Київський зоопарк продовжує працювати, проте в режимі парка.

Next Post

Київ знову в числі міст із найбруднішим повітрям на планеті

Нд Лис 15 , 2020
Українська столиця зранку 15 листопада посіла 13 місце у списку міст світу за забрудненням повітря Станом на ранок 15 листопада Київ знаходиться на 13 місці у світовому рейтингу міст за рівнем забруднення повітря. Про це свідчать дані ресурсу Iqair, що відстежує рівень забруднення повітря в режимі реального часу. Наразі індекс забруднення […]

Можливо ви пропустили?