Таксист, який убив пішохода в Києві, зробив зізнання в суді

вбивство

Громадянин Азербайджану, який через конфлікт на дорозі в центрі Києва двома ударами вбив 52-річного чоловіка, запевняє, що не хотів його смерті.

Проте донька загиблого не приймає вибачень. Про трагедію, що сталася, вона дізналася випадково – з новин.

Фатальний конфлікт стався недалеко театру Івана Франка.

“Я просто хотів налякати. Я не думав, що так вийде. Я чесно не хотів його вбивати”, – сказав у суді підозрюваний.

Азізлі Абдулла Огли – громадянин Азербайджану, в Києві живе близько року, працює таксистом. В Україні має тимчасову посвідку на проживання, оскільки одружений з українкою.

За його словами, в той момент він віз пасажира і загальмував перед пішохідним переходом, пропускаючи людей. Але один з перехожих виявився чимось незадоволеним і став конфліктувати. Таксист не витримав, вийшов з авто і вдарив пішохода. А поїхав, бо був у стані афекту, стверджує підозрюваний.

Про загибель киянина він дізнався, коли його затримали патрульні, каже Абдулла. Його дружина, Мадіна, в суді обіцяла допомогу родичам загиблих.

Адвокат просив для підозрюваного цілодобового домашнього арешту, але суд відправив Абдуллу під варту на два місяці. Якщо його провину буде доведено, чоловікові загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Next Post

На столичних Позняках «Спортмастер» продовжує свою роботу

Нд Лют 21 , 2021
Магазин “Спортмастер”, який знаходиться на київських Позняках, продовжує працювати, незважаючи на введені рішенням Ради національної безпеки і оборони України санкції. Адміністратор магазину на Позняках стверджує, що знає про санкції, але каже, що на їх торгову точку вони не поширюються. “Ми ж «Sportmaster Україна», тому ці санкції нас не стосуються. Працюємо […]
Спортмастер

Можливо ви пропустили?