У Києві потяг переїхав співробітницю “Укрзалізниці”, її тіло знайшли на рейках

У Києві біля Дарницького залізничного депо був знайдений обезголовлений труп жінки з посвідченням співробітника “Укрзалізниці”. Відомо, що її переїхав поїзд.

Про це повідомляє столичне видання.

Як з’ясували правоохоронці, труп жінки виявили працівники депо. Вони відразу ж викликали поліцію і “швидку”, але лікарі були безсилі. Загибла отримала травми несумісні з життям.

Попередньо, жінку переїхав потяг і відрізав їй голову. Особа загиблої встановлена. Їй близько 45 років. При жінці знайшли посвідчення співробітника “Укрзалізниці”.

На місці працювали екіпажі патрульної поліції, медики та слідчо-оперативні групи. Подробиці інциденту мають з’ясувати правоохоронці.

Next Post

Палац для залізничників у центрі Києва

Вт Жов 8 , 2019
Залізничні споруди часто є справжніми витворами архітектурного мистецтва. Неймовірні вокзали в Одесі, Львові, Козятині, Жмеринці є тому доказом, це палаци. В Києві на вулиці Лисенка вже більше, ніж століття знаходиться розкішний, видовищний дім. Це будівля управління Південно-Західної залізниці. Південно-Західна залізниця – це поважна установа. Тож споруда, де працювало її керівництво, […]
Управління південно-західної залізниці

Можливо ви пропустили?