На столичних Позняках «Спортмастер» продовжує свою роботу

Спортмастер
Фото: https://golos.ua/

Магазин “Спортмастер”, який знаходиться на київських Позняках, продовжує працювати, незважаючи на введені рішенням Ради національної безпеки і оборони України санкції.

Адміністратор магазину на Позняках стверджує, що знає про санкції, але каже, що на їх торгову точку вони не поширюються.

“Ми ж «Sportmaster Україна», тому ці санкції нас не стосуються. Працюємо в штатному режимі, як і завжди “, – повідомила адміністратор.

Нагадаємо, були введені санкції проти компанії з Сінгапуру Sportmaster Operations Pte. Ltd.

Список санкцій:

  • Повна заборона торгових операцій.
  • Повна заборона на транзит ресурсів, польоти і перевезення на території України.
  • Запобігання виведенню капіталів за кордон.
  • Заборона на ввезення продукції сінгапурської компанії Sportmaster Operations Pte. Ltd самою фірмою або через іноземних посередників.

Період санкцій – три роки.

За даними Єдиного держреєстру юросіб, ФОП і громадських формувань, засновниками ТОВ “Спортмастер-Україна” є дві сінгапурські компанії: Sportmaster Operations Pte. Ltd (з часткою 99%) і Sport & Fashion Management Pte. Ltd (з часткою в 1%).

Next Post

У Києві через пожежу в гуртожитку евакуювали 50 людей

Пн Лют 22 , 2021
У столиці внаслідок загоряння в електрощитовій у гуртожитку з будівлі евакуювали 50 людей. Жертв та постраждалих немає. Про це повідомляє ГУ ДСНС України в місті Києві. “21 лютого о 03:27 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Космічній, 8-Б, що у […]
ДСНС

Можливо ви пропустили?