Смертельне ДТП під Києвом: двоє загиблих та четверо поранених

ДТП

Двоє людей загинули, ще четверо – з травмами доставлені в лікарню. Такі наслідки ДТП, яке сталося під Києвом у неділю, 27 грудня.

ДТП

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Київської області, на 23 км автодороги Київ – Чоп зіткнулися автомобілі Honda Pilot і Volvo XC90.

Як наслідок, четверо громадян отримали травми різного ступеня тяжкості і ще двоє отримали травми несумісні з життям. Слідчі встановлювати всі особливості цього ДТП, – повідомляє прес-служба патрульної поліції Київської області

ДТП

ДТП

За попередньою інформацією водій Honda Pilot їхав з боку Капітанівки і мав намір розвернутися в напрямку Києва. Однак маневр закінчився зіткненням з Volvo, який рухався в бік Києва.

 

 

Next Post

Біля Вищого антикорупційного суду активісти вимагають справедливого покарання Татарову

Пн Гру 28 , 2020
28 грудня до будівлі Вищого антикорупційного суду прийшли активісти, щоб домогтись справедливого покарання корупціонеру Олегу Татарову. 18 грудня НАБУ вручило підозру в корупційному злочині заступнику голови Офісу президента Олегу Татарову. Детективи підозрюють Татарова у причетності до розкрадання 81 мільйону гривень на квартирах для Національної гвардії. 24 грудня Вищий антикорупційний суд […]
Татаров

Можливо ви пропустили?