У Києві рекламна фірма розробляла інформаційну компанію для “Л/ДНР”

ЛДНР
Фото: СБУ

Правоохоронці викрили рекламну агенцію, яка займалася розробкою інформаційних кампаній для терористичних організацій “Л/ДНР” та окупаційної влади Криму.

Про це повідомили у пресслужбі Служби безпеки України.

“Фірма почала працювати над пропагандистськими матеріалами у 2014 році. Рекламники розробляли макети антиукраїнських бігбордів, які розміщували в ОРДЛО, Криму та поширювали через ЗМІ. У матеріалах були заклики до розколу України”, – сказано у повідомленні.

У агенції вилучили продукцію із надписами: “Харьковская республика”, “Одесская республика”, “Родина у нас у всех одна – Россия. Глава ДНР А.В. Захарченко” тощо.

Відкрите кримінальне провадження.

За попередньою інформацією СБУ, агенція в Києві є дочірньою компанією московської фірми і повністю контролюється громадянами РФ.

Джерело

Next Post

У Дніпровському районі знайдено звалище старих шин

Чт Вер 2 , 2021
Покришки знайшли на вулиці Каховській у Дніпровському районі Києва. Вид згори на звалище автошин опублікували у спільноті “Київ Оперативний“. “А оце звалище по нормам екології може розміщуватися біля житлових будинків?” – поцікавилися автори допису. Тисячі використаних автошин знайшли у спальному районі у Дніпровському районі столиці – на розі вулиць Каховська […]
шини

Можливо ви пропустили?