Стала відома подальша доля «чаклунського» капелюха з головної ялинки країни

Ялинка

Капелюх буде переданий в приватний парк, але не на новорічні свята. 

Казковий капелюх, який прикрашав верхівку головної ялинки країни на Софійській площі, зняли за допомогою крана. Традиційну зірку встановлять напередодні Дня святого Миколая.

Деякі «експерти» повідомляли, що капелюх поламали на місці. Втім, як заявили сайту «Сьогодні» організатори новорічних свят, це не так.

«Капелюх акуратно зняли за допомогою крана з верхівки ялинки і почали розбирати його конструкцію на місці. Це помітив чоловік, який зробив фото на Софійській площі. Але капелюх цілий, і в повному порядку», – розповіли в Folk Ukraine.

Сайт «Сьогодні» поцікавився, яка доля у казкового капелюха, і де його зможуть побачити кияни.

Як виявилося, після гучного скандалу капелюх не розміщуватимуть в київському парку на період новорічних свят, як частину декорації або ілюмінації.

«Ми вирішили передати капелюх в один із приватних парків. І побачити його можна буде на цій локації, але не на цей Новий рік. Зараз він не буде експонуватися», – пояснили в Folk Ukraine.

Раніше ми повідомляли, скільки людей травмувалось за вихідні через ожеледицю.

 

 

 

Next Post

Яким буде бюджет Києва на 2021 рік

Вт Гру 15 , 2020
Наступний рік в Києві пройде під девізом “Мости – наше все”. Так образно помітили кілька депутатів вчора на сесії. Грошей на витрати в бюджеті-2021 Києва буде на 6 млрд грн менше, ніж у цьому році. І в першу чергу їх витрачатимуть на розв’язки і шляхопроводи. Хоча якщо підсумувати цифри, то найбільше […]
КМДА

Можливо ви пропустили?