У КМДА назвали кількість підроблених сертифікатів вакцинації у Києві

COVID сертифікат

В Україні, зокрема в Києві немає кампанії, яка б пояснювала переваги вакцинації. Багато людей бояться робити вакцину, тому купують підроблені COVID-паспорти.

Як розповів начальник Головного управління Держспоживслужби Олег Рубан, у столиці кількість підроблених документів може досягати 10 відсотків.

Близько 10 відсотків таких документів – сумнівні. Загальна проблематика – антивакцинальна кампанія в цілому. Боротьба з антивакцинаторами дуже слабка. Це необхідно змінювати на державному рівні“, – сказав він.

Також дерслужбовець уточнив, що в Києві ведеться боротьба з підробками. По місту працює 40 моніторингових групи, які перевіряють наявність сертифікатів або негативного тесту на COVID-19.

Next Post

Киянка тримала у квартирі вовка, двох лисиць та вісім собак

Пн Лис 8 , 2021
Мешканка столичної  Оболоні  тримала у своїй двокімнатній квартирі борсука, лисиць, хижих птахів, вісім собак породи американський стаффордширський тер’єр і вовка. Всі вони проживали в собачих клітках, пише UAnimals. Зоозахисники вилучили вовка, який мав шість відкритих переломів на одній нозі : на нього напав борсук. “Після вилучення дикої тварини, жінка завела […]
вовк

Можливо ви пропустили?