З Андріївського узвозу планують прибрати ятки з сувенірною продукцією

Андріївський

Художників і торговців планують перемістити на Пейзажку.

З Андріївського узвозу, а також вулиць Десятинної та Володимирської планують прибрати продавців сувенірів та картин. Їх збираються перемістити на Алею художників та Пейзажну алею у строк до 1 березня 2022 року, вказано у протоколі доручення КМДА.

За результатами засідання від 31 січня 2022 року було вирішено розробити план-схему розміщення художньої та сувенірної продукції на Алеї художників та Пейзажній алеї на Андріївському узвозі у строк до 14 лютого 2022 року.

Також було вирішено вжити дієвих заходів щодо ліквідації стихійної торгівлі сувенірною та художньою продукцією з вулиць Десятинної та Володимирської у Шевченківському районі Києва. Тримати санітарно-технічний стан вищезгаданих вулиць на постійному контролі.

Крім того, вирішено забезпечити переміщення з Андріївського узвозу учасників виставки-ярмарку сувенірної та художньої продукції на Алею художників та Пейзажну алею у строк до 1 березня 2022 року.

Раніше ми повідомляли, що у Гідропарку отруїли двох собак.

Next Post

У Києві відкрили ЦНАП для військових

Чт Лют 10 , 2022
ЦНАП відкрили у приміщенні Київського міського центру комплектування та соціальної підтримки (колишнього Київського міського військового комісаріату). З 10 лютого Київський центр комплектування відновив свою роботу в режимі офлайн з дотриманням карантинних вимог. Про це повідомили в ОТУ «Північ». Військові хочуть продовжити реформу терцентрів комплектування, здійснити повний перехід на електронний документообіг з єдиною […]
ЦНАП

Можливо ви пропустили?