У київському метро з’явився Шевченко в образі Термінатора і Дарта Вейдера

У столичному метро з’явилася виставка «Квантовий стрибок Шевченка. Метро». Про це повідомляється на Facebook-сторінці «Київського метрополітену».

 

На плакатах Тарас Шевченко зображений в образах Термінатора, Дарта Вейдера, Людини-павука, Джека Горобця, Гаррі Поттера, Елвіса Преслі, Девіда Бові, Фріди Кало, Че Гевари та ін.

 

 

«Здійснюй «квантові стрибки», як герой однойменного фантастичного серіалу, від постеру до постеру. Відчитуй зв’язки між персонажами з паралельних світів – вигаданими та реальними, добрими та злими. Знайомся з новим Шевченком та дізнавайся історії, думки, вподобання людини, яка відома кожному українцю», – закликають пасажирів столичного метрополітену.

 

 

Автор плакатів – ілюстратор Олександр Грехов. Проект реалізований за підтримки Національного музею Тараса Шевченка.

Виставка діятиме на станції метро «Тараса Шевченка» до 10 березня.

Джерело: Читомо

Фото: Facebook / КП «Київський метрополітен» та Facebook / Богдан Штепан

Next Post

У понеділок у годину пік скасовано п’ять рейсів міської електрички

Пн Лют 11 , 2019
Рейси скасовано з технічних причин Сьогодні, 11 лютого, вранці внесено зміни у роботу міської електрички. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства «Київпастранс». Так, скасовано п’ять рейсів електрички. «У ранковий час із технічних причин скасовані наступні рейси міської електрички: 7402, 7409/10, 7501, 7502, 7421», – йдеться в повідомленні. «Перепрошуємо за незручності, […]
Городская Электричка

Можливо ви пропустили?