Померла не дочекавшись госпіталізації: під Києвом у хворої жінки зупинилось серце під стінами лікарні

53-річна Світлана Гончар з Боярки, що під Києвом, померла від серцевого нападу під відділенням реанімації Києво-Святошинської центральної лікарні.

Жінку привезли у вкрай важкому стані, у неї були симптоми інсульту, однак медики відмовилися госпіталізувати хвору і не надали вчасно медичну допомогу.

Коли Світлана відчула нездужання за декілька днів до трагедії, вона викликала бригаду “швидкої”, однак лікарі “екстреної медичної допомоги” відмовилася приїжджати.

Тоді хвороба в жінки тільки розвивалася і спостерігалися симптоми інсульту. Жінку привезли до реанімації Боярської лікарні у вкрай важкому стані, але лікарі відмовилися приймати хвору і відправили до Білоцерківської лікарні.

За словами чоловіка Світлани, жінка померла просто під відділенням лікарні у Боярці.

Директор департаменту комунікацій НСЗУ Тетяна Бойко зауважила, що під час пандемії і переведення медичних закладів у формат роботи з “ковідними” хворими, медики повинні були надати екстренну медичну допомогу хворій. Тим часом у Київській ОДА створили комісію, яка розгляне ситуацію зі смертю Світлани Гончар і надасть кваліфікацію діям медиків.

Нагадаємо, біля монастиря знайшли тіло дівчини.

 

Next Post

Суд обрав запобіжний захід таксисту, який збив пішоходів на столичній зупинці

Сб Лис 14 , 2020
Шевченківський районний суд Києва на два місяці взяв під варту 22-річного таксиста Дмитра Ломакіна, який 13 листопада збив людей на зупинці у Києві. Прокурор просив взяти підозрюваного під варту, наголошуючи, що Ломакін не має міцних соціальних зв’язків, а також п’ять разів упродовж року притягувався до адмінправопорушень. Зокрема, за неправильне паркування, […]
Ломакін

Можливо ви пропустили?