Суд обрав запобіжний захід таксисту, який збив пішоходів на столичній зупинці

Шевченківський районний суд Києва на два місяці взяв під варту 22-річного таксиста Дмитра Ломакіна, який 13 листопада збив людей на зупинці у Києві.

Прокурор просив взяти підозрюваного під варту, наголошуючи, що Ломакін не має міцних соціальних зв’язків, а також п’ять разів упродовж року притягувався до адмінправопорушень. Зокрема, за неправильне паркування, проїзд на заборонений знак та перевищення швидкості. У день ДТП чоловік рухався зі швидкість 80 км/год, повідомляє Громадське

Адвокат підозрюваного просив відпустити Ломакіна під домашній арешт, вказуючи на те, що він — сирота, щиро розкаюється у скоєному та готовий допомагати потерпілим.

Сам Дмитро Ломакін плакав у залі суду та просив вибачення за скоєне. Він пояснив, що намагався перелаштуватися з четвертого ряду до першого і не помітив припаркований автомобіль. Він визнав свою провину та зазначив, що дуже шкодує, що спричинив смерть двох людей.

«Я не бачив, що за цією машиною стояв припаркований автомобіль біля зупинки. Я побачив вже в останній момент. На відео видно, що їхав автомобіль поряд, я хотів його об’їхати, але не переконався в безпечності маневру та здійснив наїзд на пішохода», — сказав Ломакін.

Що відомо про водія?

Ломакін працював таксистом у компанії «ТІКАНА». У суд приїхала його бабуся Ніна та тітка Ольга. Остання готова була взяти його до себе на час домашнього арешту.

Бабуся розповіла, що мама Дмитра померла, батько був наркоманом, тому його позбавили батьківських прав. Дмитро проживав у інтернаті, працював у кав’ярні та спиртзаводі. Потім закінчив коледж та влаштувався таксистом.

Нагадаємо, 53-річна жінка померла під стінами реанімації, так і не дочекавшись медичної допомоги.

Next Post

До Києва прибув третій контейнерний поїзд з Китаю з експериментального маршруту

Сб Лис 14 , 2020
До Києва на станцію Лиски прибув вже третій за рахунком контейнерний поїзд з Китаю, який пройшов з експериментального маршруту. Про це повiдомили в АТ “Укрзалізниця”. У його складі був перевезений 41 сорокафутовий контейнер із взуттям, виробами з кольорових металів, медичним і фармацевтичним обладнанням, товарами народного споживання та іншими збірними вантажами. […]
Контейнерний потяг

Можливо ви пропустили?