МОН рекомендує проводити навчання за змішаною формою з 16 листопада

Міністерство освіти і науки України рекомендує проводити навчання в закладах вищої та фахової передвищої освіти за змішаною формою.

Про це повідомив у Telegam в.о. обов’язків міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет.

“Із 16 листопада 2020 року навчання в закладах вищої та фахової передвищої освіти МОН рекомендує проводити за змішаною формою з внесенням відповідних змін до графіка освітнього процесу та розкладу занять, враховуючи епідемічну ситуацію в кожному конкретному регіоні та закладі освіти”, – написав Шкарлет.

За його словами, відповідний лист вже надіслали керівникам закладів освіти.

“Організовуючи навчання за дистанційною або змішаною формами, варто враховувати зміни до правил карантину та попередні рекомендації МОН”, – додав Шкарлет.

“Знаю і розумію, що питання організації навчання вирішують на місцях. Важливо, щоб у такій непростій ситуації центральна та місцева влада діяли спільно. Тому дуже прошу дослухатися до рекомендацій Державної та місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також РНБО”, – закликав в.о. міністра.

Next Post

Компанія UBER відхрестилась від водія-убивці

Пт Лис 13 , 2020
Водій автомобіля Hyundai, який вранці 13 листопада в’їхав у натовп люде на зупинці в Києві, не співпрацював з Uber. Про це заявили у прес-службі компанії. “Ми висловлюємо свої щирі співчуття жертвам аварії, їх близьким та всім, хто постраждав в результаті цієї трагічної аварії. Під час інциденту водій не був підключений […]
авария

Можливо ви пропустили?