В Україну ідуть дощі і грози: синоптики уточнили прогноз погоди

Погода в Україні у четвер, 11 квітня, буде дощовою на всій території країни.

У деяких областях очікуються сильні зливи і гроза. Вітер південно-східний та північно-східний зі швидкістю 5-10 м/с, повідомляє Укргідрометцентр.

Температура повітря у центральних, південних і західних областях вдень становитиме 9-18° тепла, максимальною вона буде на півдні України — 18-20 ° тепла.

Погода в Києві 11 квітня буде похмурою, очікується злива. Стовпчики термометрів вночі покажуть 6-8° тепла, а вдень піднімуться до 10-12° вище нуля.

За прогнозами синоптика Наталії Діденко, випадати опади будуть нерівномірно, періодично, однак практично повсюдно по всій території країни.

В Україну ідуть дощі і грози: синоптики уточнили

Діденко попередила, що температура повітря у західних областях буде холоднішою, 8-13°. На півночі України очікується 11-16°. При цьому у південній частині, центральних областях та на сході 11-22°.

Next Post

Столичний фунікулер збираються відреставрувати

Чт Кві 11 , 2019
У КМДА затвердили робочий проект щодо реставрації споруд фунікулера. Про це повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян. У мерії планують «пристосувати споруду до умов сучасного використання, не змінюючи її історично-правовий статус». Фінансуватимуть реставрацію будівель за бюджетні кошти. У 2019 році на реставрацію спрямують близько 100 мільйонів 300 тисяч гривень. «Фінансування закупівлі […]
Фунікулер-Київ

Можливо ви пропустили?