Житель Києва хотів відправити гранату через “Укрпошту”

У відділенні “Укрпошти” на вулиці Лятошинського, 14 в Києві, невідомий чоловік намагався упакувати в посилку гранату. На щастя, співробітники відділення вчасно звернули увагу на наміри киянина.

Надзвичайна подія сталася в середу, 3 липня, близько 19:00, – передає столичне видання.

Охоронці поштового відділення повідомили прибулим на місце події поліцейським, що невідомий чоловік увійшов до будівлі «Укрпошти» і упакував в посилку гранату. Оператор, який брав відправлення, запам’ятав чоловіка і зрадив ці дані поліцейським. Він повідомив, що відправник був зростом близько 170 сантиметрів, худорлявої статури з чорними волоссям і смаглявою шкірою.

На місці події працювала вибухотехнічна служба і слідчо-оперативна група. Перевіривши небезпечну посилку, вибухотехніки повідомили, що в ній лежали три пластмасових корпусу (муляжу) гранати: два Ф1, і один РГД-5.

Крім того, в ній також були три муляжу запалів, і два бойових важеля від гранати.

Next Post

Зеленський не призначив парад на День Незалежності

Чт Лип 4 , 2019
Президент Володимир Зеленського не планує проводити військовий парад на День Незалежності у Києві. Таку відповідь було отримано на офіційний запит з цього питання громадської спілки “Рух ветеранів України” та волонтера Мартіна Бреста. Військовий парад у Києві, згідно з документом, не планували і не планують проводити. Адже Володимир Зеленський станом на […]
Парад Киев

Можливо ви пропустили?