Є вже 4 потерпілих від ґвалтівників в Кагарлику, – адвокатка

Розслідування в справі про зґвалтування в Кагарлику досі триває. До того ж, збільшилась кількість потерпілих від кагарлицьких поліцейських. Відтак, можуть довести системність злочинів.

Про це в ефірі 24 каналу заявила адвокатка Олена Сотник. І додала: щоби належним чином зібрати всі матеріали та докази, термін слідства продовжили на 6 місяців.

Тобто, крім катувань Нелі Погребицької й катувань Ігоря Ткача є ще інші епізоди. У нас уже є 4 потерпілих. Тому ми можемо доводити системність дій поліцейських і в них не буде шансу не отримати вирок,
– заявила Сотник.

Також вона додала, що підозрюваним у справі про зґвалтування в Кагарлику Миколі Кузіну на Сергію Сулиму продовжили утримання під вартою ще на 2 місяці. Тому адвокати хочуть за цей час не лише провести експертизи та допити.

Ми сподіваємось зайти в суд із максимальною кількістю епізодів,
– підсумувала Сотник.

 

Next Post

У Києві знайшли мертвим активіста, який допомагав безхатькам

Ср Лип 22 , 2020
У Києві знайшли мертвим активіста, керівника «Дому милосердя» Олексія Кучапіна, який займався допомогою безхатченкам. Раніше він та його однодумці неодноразово повідомляли про погрози та перешкоджання діяльності, зокрема з боку поліції. Про виявлене тіло повідомляє поліція Києва. Зник Кучапін 16 липня, його тіло знайшли 22 липня у Дніпровському районі столиці. «Під час попереднього […]
Олексій Кучапін

Можливо ви пропустили?