У Києві чоловік вдарив дівчинку, яка заважала йому запаркуватись

Поліція, дівчинка

Учора ввечері екіпаж патрульних отримав виклик на вулицю Єреванську про нанесення тілесних ушкоджень малолітній дитині. На місці інспектори дізналися від схвильованої матері, що невідомий чоловік вдарив її 9-річну доньку по обличчю.

Зі слів жінки, громадянин на автомобілі Mercedes припаркувався на тротуарі, а дівчинка нібито заважала йому звідти виїхати, бо стояла поряд. Тоді чоловік просто висунув руку з вікна та вдарив дитину.

На місце поліцейські викликали швидку допомогу. Лікарі оглянули дівчинку. 34-річного містянина, ймовірно, причетного до нанесення тілесних ушкоджень, охоронці порядку затримали та передали слідчо-оперативній групі для з’ясування всіх обставин.

Джерело

Next Post

В КМДА повідомили, коли в домівках з'явиться опалення

Вт Жов 19 , 2021
У Києві опалення вже включили у школах, дитсадках та лікарнях, а от у житлових будинках обіцяли розпочати після того, як середньодобова температура буде нижче 8 градусів три доби поспіль. Тепер стала відома точна дата появи тепла у помешканнях киян. Як повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв у коментарі “Великому Києву”, […]
опалення

Можливо ви пропустили?