Що таке якісний сервіс таксі під час війни?

Після початку війни пересуватись у Києві громадським транспортом досить важко. Згідно з дослідженням консалтингової групи «Про мобільність», вулицями міста курсує втричі менше автобусів, в вдвічі менше тролейбусів та трамваїв, ніж було до війни.

Метро теж ходить рідше. Тим паче, станції використовуються як укриття, і у випадку повітряної тривоги, деякі з них недоступні. Тож завдання доїхати з точки А до точки Б може дуже розтягнутись у часі. Як же бути, коли треба точно розрахувати час та прибути до місця призначення максимально швидко?

У нагоді стане таксі. Зокрема служба taxi-808.in.ua гарантує, що ви дістанетесь туди, куди потрібно, швидко і зручно.

Таксі 808

Які складові вдалої поїздки?

Існує декілька ключових критеріїв, за якими можна відрізнити службу таксі, яка дійсно дбає про своїх пасажирів.

Все починається ще на етапі замовлення автівки. «Таксі 808» можна замовити будь-яким зручним способом. Є мобільний застосунок. Також клієнти можуть викликати машину, подзвонивши по безкоштовному номеру. Все максимально швидко та комфортно.

Крім того, є можливість обрати авто за різними критеріями: економ варіант, преміум-клас, мікроавтобус або вантажні перевозки. 

Транспортування тварин, послуги драйвера, кур’єрська доставка, буксування авто, допомога на дорозі, замовлення на попередньо визначений час – в таксі 808 все це доступно. Спеціалісти компанії завжди підуть на зустріч своїм клієнтам, і зроблять все можливе для того, щоб задовольнити їх запити. 

Безпека та чистота

Сідаючи в таксі, пасажир довіряє своє життя водію. І дуже важливо, щоб в службі таксі ставились відповідально до підбору своїх працівників. Пасажири не відчують жодного дискомфорту від поїздки. Аварійні ситуації, запізнення, нечемна поведінка водія – в таксі 808 такі випадки неможливі. 

Крім того, всі автівки регулярно проходять техогляд, миття та чистку салону. 

Тож, скільки б не тривала мандрівка декілька хвилин, чи годин, після неї залишаться лише приємні спогади.

Прозоре ціноутворення

Сідаючи в таксі 808, пасажир точно буде знати, скільки буде коштувати його поїздка. Який би шлях не обрав водій, яка б не була ситуація на дорозі, – ціна не зміниться. 

Причому система ціноутворення максимально прозора і зрозуміла. Немає жодних прихованих платежів та додаткових комісій. 

Якщо пасажиру потрібно, то водій може надати чек поїздки.

Отже, якщо ви цінуєте свій час, комфорт та гроші, то служба таксі «808» це оптимальний вибір.

Next Post

У Києві перейменували 38 вулиць

Вт Вер 13 , 2022
Київська міська рада перейменувала 38 вулиць і 2 площі у столиці, назви яких якимось чином пов’язані з Російською Федерацією та її сателітами. Про це інформує КМР. Перейменування відбулося на пленарному засіданні ІІ сесії Київської міської ради ІХ скликання. Деснянський район: вулиця Пожарського – вулиця Мелетія Смотрицького; вулиця Петра Запорожця – вулиця Інтернаціонального […]
Київ, вулиця, осінь

Можливо ви пропустили?