Озеро Качине на Позняках можуть забудувати багатоповерхівками

Озеро Качине

Озеро Качине на Позняках, яке місцеві мешканці захистили від знищення п’ять років тому, планують забудувати висотними будинками. Концепцію можливої забудови днями презентували на засіданні громадської ради при Дарницькій райдержадміністрації.

Про це повідомляє  “Лівий берег”.

За даними видання, це питання винесла на розгляд  ініціативна група “по захисту і збереженню водних об’єктів” в районі Позняків.

Її голова Володимир Степашко повідомив, що впродовж багатьох років забудовник ділянки (згідно результатів інвестконкурсу КМДА це був “Житлоінвестбуд УКБ”) на перетині вулиць Здолбунівської і проспекта Григоренка не виконує своїх інвестиційних зобов’язань, і тому територія захаращена і занедбана.

Там зараз просто клоака, сміттєзвалище”, – цитує видання слова Степашка про територію вздовж озера Качине і до озера Жандарка.

На його думку, цей бік проспекту Григоренка потрібно впорядкувати.

Впорядкуванням водойми і прилеглої території ініціативна група пропонує зайнятися забудовнику, який зможе зробити це, звівши три висотки між озером Качиним і проспектом Григоренка. Причому, згідно, презентаційних матеріалів, майбутні житлові будинки стоятимуть просто впритул до завантаженої автомагістралі (частина розв’язки від Дарницького моста на масив Позняки).

Next Post

У Києві сильно побили та пограбували кур'єра, він у реанімації

Вт Січ 4 , 2022
Увечері першого січні відбувся напад на кур’єра Domino’s. Хлопця побили біля гуртожитку КНТЕУ, що на Лісовому масиві. Про це повідомляє телеграм-канал “Київ Оперативний”. “Кур’єра затягли до якогось місцевого кабака, де забрали всі речі та документи. Вимагали 30 тисяч гривень”, – пише канал. Кур’єру вдалося втекти. На даний момент він перебуває […]
кур'єр

Можливо ви пропустили?