На столичному Подолі напали на студентів-іноземців

На столичному Подолі молодики напідпитку напали на іноземних студентів, які очікували на таксі. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

“Вчора близько 22:00 до Подільського управління поліції надійшло повідомлення про стрілянину на проспекті Георгія Гонгадзе. На місці правоохоронці встановили, що троє студентів – громадян іншої держави, очікували на таксі та до них почали чіплятися молодики напідпитку. На зауваження припинити правопорушення незнайомці не відреагували та вчинили штовханину, у ході якої пошкодили авто, яке приїхало на виклик”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили двох правопорушників, яких упізнали потерпілі. Ними виявились уродженці Рівненської області, 1996 та 1997 років народження. Їх затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

“За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) та за ч. 1 ст. 161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності) Кримінального кодексу України”, – зазначається у повідомленні.

Також слідчі готують повідомлення про підозру затриманим, яким загрожує до 4 років позбавлення волі.

Джерелоhttps://www.unn.com.ua/uk/news/1881455-na-stolichnomu-podoli-napali-na-studentiv-inozemtsiv

Next Post

Столичні поліцейські затримали киянина, який «замінував» школу та намагався підірвати будинок

Пн Лип 20 , 2020
Слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні двох злочинів та готують клопотання до суду для прийняття рішення щодо примусового лікування чоловіка, повідомляє прес-служба Поліції. На спецлінію 102 зателефонував невідомий із повідомленням про те, що він нібито заклав вибухівку у будівлі школи на вулиці Семашка. На адресу негайно виїхали слідчо-оперативна група, […]
вибух газу

Можливо ви пропустили?